Scopul nostru

Este de a va conduce intro lume in care problemele dvsta de sanatate se rezolva favorabil fara suferinta si mari cheltuieli.

Procesul de Tahionizare™, este un cadou pentru planetă si pentru locuitorii ei, deoarece a schimbat şi a ajutat evoluţia şi vindecarea tuturor celor care au găsit-o.

Energia Tahionica™, crează armonie din dizarmonie. Are potenţialul de a readuce planeta şi locuitorii ei la sănătate, armonie şi unitate.

Utilizarea produselor tahionizate în mod normal are ca rezultat o dezintoxicare naturală, o asimilare crescută a vitaminelor şi mineralelor disponibile, energie crescută în activităţile fizice, o conştienţă crescută asupra energiilor subtile, îmbunătăţirea funcţionării creierului şi a circulaţiei, îmbunătăţire excepţională în activităţile atletice şi regenerarea muşchilor. Atunci când atleţii folosesc aceste produse, observă o scădere semnificativă a oboselii, permitând creşterea performanţelor. Vindeca peste 400 de afectiuni si previne stress-ul.

Energia tahionică este cheia către trecerea prin haosul şi stresul vieţii cotidiene, creând o nouă ordine şi calitate a vieţii.

Obiectele tahionizate ne ajută în mare măsură să facem mişcarea mult mai rapid. Utilizarea tahionilor prezintă nu numai un model holistic de vindecare ci şi un proces prin care ne putem apropia de o sănătate radiantă şi de comuniune cu Tot ceea ce Există.

Un alt aspect minunat al utilizării Energiei Tahionice™ este că nu avem de-a face cu efecte secundare nedorite. Chiar dacă aplicăm atât de multă energie încât anumite părţi ale corpului experimentează un proces de vindecare foarte rapid şi foarte puternic, iar alte părţi nu ţin pasul, asta nu o să fie o problemă. Energia Tahionică™ generează câteodată efecte de detoxifiere şi vindecare, care pot fii copleşitoare pentru scurte perioade de timp, dar nu o să fie rezultate negative niciodată.

Nu necesită prea multe cunoştinţe şi experienţă pentru a aplica energia tahionică în mod corect, deoarece, oricum, corpul nostru răspunde de procesul de vindecare. Nu o aplicăm forţat pentru un anumit efect, ci mai degrabă lăsăm corpul să producă efectele ei vindecătoare. Energia Tahionică™ este un simplu catalizator pentru acest proces de autovindecare.

Trimiteți un comentariu

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP